Dongguan Bo Mao Electronics Co.,Ltd

Стъпки за обработка на сбруя

Време за освобождаване: 2022-09-19 14:50:38  Хитове: 5

acceptance връзка: Това е главно приемане на входящи материали. ROHS инструменти или други инструменти могат да се използват за основни тестове. Основните опасни вещества за приемане са олово, живак, кадмий, бромиран бифенил полибромиран дифенилов етер и др. Понастоящем трябва да обърнете внимание, за да избегнете надраскване на повърхността на жицата.


thread рязане; По това време машината за рязане на тел се използва за изрязване на жицата на необходимата дължина.


pay Внимание към следните точки за безопасност по време на работата на намотката: А. Спрете машината веднага след проводника е Заплетени и продължете намотката след изправяне на жицата, в противен случай жицата и колелото за подаване на проводника ще бъдат повредени. B. Трябва да се обърне внимание на охлаждането на

line машината, в противен случай ще се случи повреда на данните.

-
peeling: Според изискванията на SOP, изолационната кожа се изработва главно от пневматична пилинг машина.


pneumatic Машината за събличане е машина за събличане на тел, която работи с помощта на сгъстен въздух. Той може да съблече проводници в средата, така че други проводници да могат да бъдат свързани към положението на събличане на тел. Оборудването използва пневматичен превключвател на краката, за да контролира старта и спирането на събличането на тел и може да съблече до три проводника едновременно.


pay Внимание към следните точки за безопасност по време на работата на въздушния стриптизьор: A. Когато множество проводници се събличат едновременно, телесното тяло трябва да е успоредни и да не се припокрива, в противен случай телесното тяло ще бъде оголено. Б. Внимавайте да не позволявате на пръстите ви да влязат в обхвата на пътуването на острието и челюстта на кримпата, в противен случай ръцете ви ще бъдат наранени.


twisting: Подредете и усукайте проводника в ставата. Извиващата се машина се използва главно.


riveting: RIVET Проводникът и щепсел терминал на съединението с крайната машина. Спецификация и размерът на събличането на край на Кръст на картата. Първият продукт трябва да бъде обект на самостоятелна проверка на външния вид и напрежението и специалната проверка от инспекторите, а масовото производство може да се стартира само след като е квалифицирано.


assembly: Сглобете обработената сбруя, главно пластмасовата тапа. \


test, окончателният тест се извършва за продукта и продуктът може да бъде опакован само след квалифициран.


a. Когато електрическата проверка е квалифицирана, компютърът ще покаже квалифициран и ще даде дълъг подкана за звуков сигнал.


b. На външния вид на сбруята няма търкаляне на глава или да се свие и да се свие, нито има изложена или отворена жица.


предишен: Избор и дизайн на ...

Следващия: No